Trimzwemmen

Leden gezocht voor Trimzwemgroep

Ben jij op zoek naar wat beweging maar wil je niet te fanatiek trainen. Dan is wellicht de trimgroep van de Roermondse Zwemvereniging R.Z. een goed idee.
Dit is een gezellige groep die oorspronkelijk is ontstaan uit een groep ouders van kinderen die bij R.Z. zwommen en die zelf toch ook wel een beetje beweging wilden hebben. In zomerdag kan er tevens worden gefietst en in de winter is er line-dance.
De leeftijd van de leden loopt uiteen van 52 jaar tot in de 80 jaar.
Het motto van deze groep is dan ook alles mag, niets moet !
Om toch een korte training van een half uur te bieden doen, Ton en Wim hun best om de groep een afwisselende training te geven. De ene week is er meer aandacht voor techniek en de andere week wordt het aqua-joggen of andere bewegingstechnieken met de bal of andere attributen gegeven.
Met Pasen wordt er een eitje getikt en met Kerstmis is er een Kerst-in. We trainen dan een half uur en daarna is koffie met vlaai. Op deze manier sluiten wij in de zomer ook het zwemseizoen af.
De trainingstijd is op zaterdag van 10:15 uur tot 11:15 uur.
De contributie bedraagt € 30,00 per kwartaal (prijspeil 2018).
Lijkt je dit wel iets meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom zaterdagmorgen eens meedoen.

Trimzwemen

SponsorkliksIvaro steenhandelNODIPyramid Applied SolutionsParaat BrandbeveiligingSponsorkliksSerpenti logisticsVetranede-Boekhouden.nlvan Hecke Houben notarissenSponsorkliksFiësta verhuurvan Hecke Houben notarissenPersoneel SpecialistenPyramid Applied Solutions