Informatie Swimfun/Minioren

Swimfun
In de afdeling Swimfun zwemmen de aller jongste kinderen. Als er na de reguliere zwemlessen wordt besloten om bij de zwemvereniging te gaan, komen de kinderen hier binnen. 
De nadruk tijdens de trainingen ligt op het onder de knie krijgen van de basis van de zwemslagen en natuurlijk veel plezier maken. Af en toe zijn er wedstrijden waar vaak kleine prijzen te winnen zijn. Als het niveau hoog genoeg is, stromen ze door naar de Minioren.

Minioren
In de afdeling Minioren komen de zwemmers terecht die in de Swimfun de basis van de zwemslagen onder de knie hebben gekregen. 
Deze basis zal hier dan ook verder uitgewerkt en geperfectioneerd worden. Verder staan er ook hier enkele wedstrijden op het programma.
De groep wordt opgesplitst in twee delen; de kinderen die door zullen stromen naar de wedstrijdploeg en de kinderen die zullen doorstromen naar de jeugdgroep. Diegenen die naar de wedstrijdgroep zullen gaan, gaan meedoen aan de zogenaamde 'Speedo' wedstrijden en als ze twaalf jaar zijn maken ze de overstap naar de wedstrijdploeg.

E-Groep2013


Uitleg snorkel

Zaterdag 01 juni 2013 heeft de ROV de jongste zwemmers van RZ laten ervaren hoe het voelt om onder water (met apparatuur) te ademen.
Gaaf !, Super ! Mag ik nog een keer ?
Leuk dat je onder water kunt ademen.
Allemaal reacties van de jongste zwemmers van RZ. Tijdens de zwemtraining gaven enkele leden
en instructuers van de Roermondse Onderwatersport Vereniging (ROV) uitleg over de duiksport en konden de zwemmers het ook echt ervaren. Iedereen was enthousiast waardoor het zeker voor herhaling vatbaar is.Onder water

PyramidDa Mauro restaurantFoto LuxFiësta verhuurPyramid